Laddar Laddar innehåll ...

Frida Svensson

Namn: Frida Svensson

Ålder: 23

Bor: I Smålands täta skogar utanför Jönköping.

Yrke/sysselsättning: Trädgårdsarbetare och driver eget företag som allt i allo-arbetare inom lantbruk.

Utbildning: Har läst naturbruksprogrammet på Stora Segerstads naturbrukscentrum där jag har försett mig med både ett yrke som djurskötare och högskolebehörighet att läsa vidare till vad helst jag vill.

Fritidsintressen: Mina stora fritidsintressen är i stort sätt alla kopplade till djur, natur och landsbygd då jag lägger stora delar av min fritid på LRF, bruks- och skogskörning med häst, jakt samt diverse arbeten på den arrenderade gården inom både skog och lantbruk. Vi de tillfällen jag släpper tankarna kring detta befinner jag mig på dansbanan och tar mig en svängom – bugg och gammeldans är favoriter!

Därför brinner Frida för det gröna näringslivet:

För att det är framtiden! Här finns arbetstillfällen och verksamheter som skapar liv i hela landet och som kan försörja hela vårt land med livsnödvändiga ting såsom mat och energi. Här finns hållbar mat, byggmaterial, energi och mycket, mycket mer. Det globala tankesättet och tillvägagångssätten att producera både mat och annat nödvändigt för samhället behöver förändras och vi är på god väg. Vi kan gå i förväg för att skapa en bättre värld för vår och nästkommande generationer, därför brinner jag för det gröna näringslivet!

XS SM MD LG