Laddar Laddar innehåll ...

Louise Rydberg

Ålder: 29

Bor: Malmköping

Yrke: Produktionsrådgivare på Växa Sverige (rådgivning till mjölk- och köttföretagare)

Utbildning: Husdjursagronom                       

Fritidsintressen: Umgås med familj och vänner. Träna för att fullfölja en svensk klassiker.  

Familj: Mamma, pappa, bror (med familj) och pojkvän.  

På vilket sätt skiljer sig ditt liv jämfört om du hade bott i stan och haft ett vanlig 8-17 jobb?

Jag bestämmer själv hur jag vill lägga upp mitt arbete, det är mycket frihet under ansvar. Jag möter spännande och kunniga personer varje dag i mitt arbete. Jobbar man med djur så är inte den ena dagen lik den andra, allt kan hända. Sen är det inga problem med att ta med sig sin hund till jobbet, vilket är ett plus. Jag brinner för lantbruk och djur, vilket gör att mitt jobb är det roligaste jag kan tänka mig.

Vilka fördelar ser du med att bo och jobba på landet?

Jag har bott i Köpenhamn en period, men även i mindre städer som Uppsala. Det jag saknade mest då var att bara kunna sätta sig på trappen och äta sin frukost, eller ligga och sola på gräsmattan utanför sitt hus. Att som nu kunna ha häst i eget stall, hunden lös på gården och nära till naturen är oslagbart tycker jag. Jag kan själv bestämma när jag känner för ”storstadspulsen”, och kan då åka till Stockholm eller någon annan stad. Jag slipper däremot sitta i bilköer eller trängas nere i tunnelbanan för att ta mig till jobbet varje dag, vilket gör att jag får mer tid över till annat! 

Beskriv din livsstil med max tre meningar?

Dagar blir aldrig slentrian, alltid händer det något! Att bo på landet ger stor frihet och det finns utrymme för alla typer av projekt. 

 

Louise Rydberg

XS SM MD LG