På vilket sätt skiljer sig ditt liv jämfört om du hade bott i stan och haft ett vanligt 8-17 jobb?

Jag brinner verkligen för mitt yrke, jag tycker ju att jag har världens bästa jobb. Att vara nära djuren är för mig något som jag värderar högt. Jag är med om att se nya liv komma till världen och har privilegiet att följa dom genom livet och känner mig som en stor del av företaget som jag själv faktiskt kan påverka med mina kunskaper och intresse. Sen att det blir kontraster med att stå som modell ibland och ta hand om kor är för mig bara ett stort plus i kanten. Att komma osminkad, rufsig i håret och inte ha världens bästa humör varje dag till mitt jobb är ju inget som djuren lägger något värde i. Visst, det är blod, svett och tårar men det ger så mycket tillbaka.

Vilka fördelar ser du med att bo och jobba på landet?

På något sätt känns det som om man har en trygghet i att veta vad nästan alla heter i sin omgivning där man bor. Man får ett annat perspektiv om hur samhället fungerar genom att vara nära de som faktiskt ser till att vi är mätta. Det är svårt att beskriva men det är ett helt annat lugn och puls att leva i ett mindre samhälle. Att stanna upp och ta det där djupa andetaget som många ser Ernst på TV göra, existerar faktiskt när man har en minut över och lyssnar på vad man har runt omkring sig . Jag är delaktig i ett mindre arbetslag, det gör att man lär känna sina arbetskamrater närmre som man faktiskt spenderar en hel del timmar med under sitt liv.

Beskriv din livsstil med max tre meningar?

Jag är visionären med det hektiska lugnet som ramlar in i roliga utmaningar nästan varje dag. Bara för att man bor utanför stan betyder det inte att folk springer omkring i gummistövlar och flätat hår. Jag älskar ju högklackat...